Invisibles

Aquest film documental explica històries que mai ens han explicat, reivindica les persones que habiten l’oblit del món ric i confiat. És la voluntat, feta imatges, de donar veu als qui es van quedar muts per la indiferència. També és un humil homenatge a les persones – que n’hi ha –  que mai van apartar la mirada. Però sobretot és el projecte de cinc directors i directores per fer visibles aquells que creiem i preferim que segueixin sent invisibles. Són les víctimes de cinc crisis oblidades: la malaltia de Chagas; la malaltia del somni; els nens soldat d’Uganda; la violència sexual contra civils al Congo i els camperols desplaçats de Colòmbia. Són, en definitiva, un reduidíssim  nombre de l’immens exèrcit d’invisibles del nostre món. Cinc històries de cinc cineastes, amb la col·laboració de Metges sense Fronteres que volen donar veu a persones que han estat oblidades per governs, institucions i ciutadans.

Descarregar pdf