Bent

Bent, en anglès torçat, aplicat als homosexuals, és una producció anglo-japonesa basada en l’èxit teatral homònim de Martin Sherman, que explica la història de Max, un homosexual que porta una vida desordenada en el Berlín de 1934. Després d’una festa de la transformista Greta, Max té relacions amb un SA, que és assassinat aquella mateixa nit, la Nit del coltells llargs, en què serien assassinats els partidaris d’Ernst Röhm, rival de Hitler en el control del partit nazi.
Max és enviat a Dachau, però amaga la seva condició sexual i assegura a la Gestapo que és jueu perquè veu més possibilitats de supervivència portant el triangle groc dels jueus que el rosa, assignat als homosexuals. Al camp coneixerà i s’enamorarà d’en Horst, que sí duu el distintiu rosa. Malgrat l’infern que els envolta somiaran en un futur on poder ser feliços.

 

Descarregar pdf