Some like it Hot

Descarregar PDF

En plena Llei Seca, un estrany cotxe de morts carregat amb un taüt on hi viatgen quatre enterramorts d’aspecte sinistre, travessen els carrers de la ciutat, perseguits per un cotxe de la policia. Després d’un tiroteig, els policies renuncien a la persecució. Del taüt, ple de forats fets per les bales, surt un líquid, whisky, probablement. Apareix un cartell: Xicago, 1929.
Dos músics de jazz, Joe (Tony Curtis) y Jerry (Jack Lemmon), sense gaire sort, són testimonis de la matança del dia de Sant Valentí i fugen de Xicago amb una orquestra femenina amb destinació a Miami, fent-se passar per Josephine i Daphne. Un cop a Florida, Joe s’enamora de l’encantadora cantant de l’orquestra, Sugar Kane (Marilyn Monroe), mentre que Daphne veu com el milionari Osgood Fielding III li va al darrera. Les coses acaben de complicar-se quan a l’hotel on s’hostatgen arriba el mafiós Botins Colombo ja que els reconeix i vol eliminar-los…