LA CARRETERA

El film, que constitueix l’adaptació cinematogràfica de la novel·la del mateix títol del Cormac McCarthy, ens explica com el món ha estat destruït por alguna cosa desconeguda. Tot ha estat arrasat. No queda res. Un home (Viggo Mortensen) i el seu fill (Kodi Smit-McPhee) es dirigeixen cap a la costa a la recerca d’un lloc segur on instal·lar-se. Durant el seu viatge, es troben amb  un planeta totalment desolat. Els pocs éssers humans que han sobreviscut s’han convertit en caníbals o han embogit. El pare li ensenya al seu fill com sobreviure i mantenir el seny en un món on les convencions socials s’han evaporat. En forma de malsons, es presenten flash-backs que expliquen el perquè de la travessa cap la costa,  i què li va passar a la mare. El pare se’ns presenta com una persona complexa, soferta, lúcida però obstinada que persisteix en sobreviure a pesar de considerar la possibilitat del suïcidi.

Descarregar pdf