Recipes for desaster

Descarregar pdf

John Webster convenç la seva dona i els seus dos fills perquè tota la seva família comenci una dieta del petroli durant un any sencer, però sense abandonar el seu estil de vida de família de classe mitjana. L’experiència es converteix en una cursa d’obstacles: acaben qüestionant els seus valors, posant a prova la seva força de voluntat, i en última instància, l’harmonia familiar.
John Webster va néixer el 1967, fill de professors anglesos. El 1996 es va graduar a la Universitat d’Art i Disseny a Hèlsinki, amb un màster en realització de documentals. Des de 1990 ha dirigit documentals independents que han guanyat diversos premis tant a nivell nacional com internacional. Els seus films tracten sobre temes humans amb forts personatges centrals, les vides dels quals són seguides durant llargs períodes de temps. Els trets que més el caracteritzen són la barreja de tragèdia i comèdia, de malenconia i d’exuberància.