Particle Fever

Descarregar pdf

Particle Fever ens narra com va començar a funcionar el Gran Col·lisionador d’Hadrons, la màquina més gran feta per l’ésser humà, construïda amb l’objectiu de saber com es va crear la matèria i comprendre les lleis bàsiques de la física. Aquest extraordinari enginy va ser capaç de recrear les condicions que existien moments després del Big bang. 10.000 científics de més de 100 països van estar pendents del gran moment. Però aquest vibrant documental no només ens apropa el descobriment científic més significatiu i inspirador de la nostra generació és, sobretot, un emocionant elogi de la recerca científica, un cant a l’esforç i a la constància dels investigadors i investigadores de tot el món que treballen, lluny dels focus mediàtics, per al progrés de la Humanitat.