Glance Up

Descarregar pdf

Com es veu el món des d’un metre d’alçada? En Joan Pahisa té 28 anys i una gran passió, el bàsquet. Això no seria res extraordinari si no fos per un detall: mesura exactament un metre d’alçada. La vida d’en Joan no ha estat fàcil, però l’esport l’ha ajudat a tirar endavant. L’estiu de 2013 va participar als World Dwarf Games als Estats Units, una olimpíada per a gent de talla baixa. En Joan va ser l’únic representant de l’Estat espanyol en aquest esdeveniment esportiu i el tennis taula era l’esport en el qual tenia aspiracions d’obtenir la medalla d’or. En Joan va viatjar 7000 quilòmetres per aconseguir competir i, per sobre de tot, jugar a bàsquet.
El documental Glance Up i en Joan ens expliquen una història de superació i d’esforç, una lliçó de força de voluntat en un món insensible amb els qui tenen alguna discapacitat. Una història que, gràcies a una persona singular, ens reconcilia amb l’esperança per un món més humà.