11-S

És tracta d’un film col·lectiu compost per onze episodis dirigits per onze cineastes representatius d’una gran diversitat cultural, amb una inspiració comú: els esdeveniments de l’11 de setembre de 2001 a Nova York i les seves conseqüències que van obrir el segle XXI. Un insòlit documental que evoca des de diferents sensibilitats l’impacte mundial de la tragèdia de les Torres Bessones.

Onze directors d’arreu del món, amb total llibertat artística, foren convocats per narrar en onze minuts i nou segons la seva visió de l’històric atemptat terrorista. Amb un mapamundi a la pantalla, abans de cada curtmetratge s’il·lumina el país d’on ve la interpretació de l’11 de setembre, amb el nom del realitzador. Una pel·lícula que constitueix un compromís amb la pau i la tolerància entre els pobles.

Descarregar pdf