El cine de Claudia

El cine de Claudia planteja el cas d’una noia que pateix un accident que li provoca la pèrdua de la vista. Davant aquesta desgràcia, haurà de realitzar un enorme esforç per recuperar-se, per assumir la seva nova situació i per seguir la vida d’una altra manera. Fernando, el pare de la Clàudia, s’adonarà de com allunyat estava de la seva filla i intentarà recuperar el temps perdut a través de la seva passió, el cinema. Com era possible que fins aquell moment no li havia transmès les meravelles del cinema a la Claudia? No es resignava a que la seva filla no conegués els germans Lumière, Georges Méliès, a Chaplin, a Dràcula o a King Kong i encara que tard i amb greus dificultats, emprèn la gran aventura de relatar la història del cinema. Tot això li donarà ànims a la noia que començarà a sobreposar-se i, per primera vegada , s’activaran els vincles entre pare i filla. El llibre inclou, a més, un conjunt de propostes didàctiques que van des de la comprensió lectora i la reflexió sobre els principals temes que planteja la novel•la, fins a una iniciació a la història del cinema. Recomana per a primers cursos de l’ESO.

Veure més informació