Charlie i la fàbrica de xocolata

Descarregar PDF

La majoria dels vespres a can Bucket, el sopar és un vol de sopa de col aigualida que en Charlie comparteix amb la seva mare, el seu pare, els seus dos avis i les seves dies àvies. Casa seva és una petita casa, atrotinada i amb força corrent d’aire, però està plena de bon ambient i d’amor. Des de la seva finestra, Charlie veu la fàbrica de xocolata de Willy Wonka i somnia amb el que deu haver-hi dins. Un dia Willy Wonka anuncia que explicarà els seus secrets i la seva màgia a cinc nens i nenes que trobin bitllets daurats a l’interior de cinc xocolatines Wonka. Els primers quatre nens i nenes que tenen els bitllets són presumptuosos i malcriats. Llavors Charlie troba una moneda al carrer i aconsegueix, inesperadament, el cinquè bitllet per entrar a la fàbrica Wonka. Acompanyat del seu avi Joe, Charlie coneixerà l’eni gmàtic Willy Wonka que li ensenyarà un món de fantasia delirant.