Barrio

Descarregar PDF

Barrio és la història de tres adolescents, Rai, Javi i Manu, que viuen en un barri de l’extraradi de Madrid. Els nois somnien en unes vacances llunyanes platges exòtiques. En Rai -que va darrere la Susi, la germana del seu amic Javi- té contactes amb el món de la droga, fet que acabarà decidint el seu futur. Pel que fa en Javi, que dorm amb cascos i música de rock per no sentir les baralles dels seus pares, no té cap pressa per aconseguir el carnet de conduir i fer-se càrrec de la furgoneta del seu pare per ajudar l’economia familiar. Qui si treballa és en Manu. La seva mare és morta, el seu pare està jubilat anticipadament a causa de problemes amb l’alcohol i el germà gran, sempre absent, és un droga addicte terminal.El film gira al voltant d’aquests tres adolescents, les seves circumstàncies familiars, els seus condicionaments socials, les seves relacions personals, els seus passeigs, la seva infinita tristesa i el seu univers limitat, tancat per les fronteres del seu barri.