Troy

Descarregar PDF

L’amor entre Paris (príncep de Troia) i Helena fa que aquesta abandoni el seu marit, Menelau (rei d’Esparta). Per venjar el seu honor, Menelau amb el seu germà, el totpoderós Agamèmnon, rei de Micenes mobilitzaran els seus aliats per iniciar una guerra contra Troia. Agamèmnon farà servir l’incident d’Helena per intentar dominar la rica Troia, aconseguir el control absolut del mar Egeu i assegurar-se la seva supremacia en tots els territoris grecs. Troia, la ciutat emmurallada sota el comandament del rei Príam i defensada pel valerós Hèctor, és una fortalesa que cap exèrcit ha estat capaç de conquerir. Només un singular personatge, l’heroi Aquil·les, arrogant i rebel que desitja la fama eterna; i l’enginy d’Odisseu, rei d’Ítaca i aliat d’Agamèmnon, aconseguiran vèncer Troia i reduir-la a cendres.