Blood Diamond

Descarregar PDF

Amb el rerefons del caos i la guerra civil que va afectar Sierra Leone durant els anys noranta, Diamante de sangre és la història de Danny Archer, un antic mercenari sud-africà, i de Solomon Vandy, un pescador de Mende. Els dos homes són africans, però les seves històries i les seves circumstàncies són completament diferents. Els seus destins s’uneixen en la recerca conjunta per recuperar un diamant rosa, poc comú, que pot transformar les seves vides. Mentre es troba a la presó per contraban, Archer s’assabenta que Solomon, que va ser separat de la seva família i obligat a treballar a les mines de diamants, ha trobat i ha amagat l’extraordinària pedra sense polir. Amb l’ajuda de Maddy Bowen, una periodista americana, l’idealisme de la qual es veu atenuat per una profunda relació amb Archer; els dos homes emprenen una travessia per territori rebel. El viatge, més que una recerca del valuós diamant, podria salvar la família de Solomon i donar a Archer la segona oportunitat que creia que mai tindria.