Milk

Descarregar PDF

Es tracta d’un film biogràfic sobre Harvey Milk, regidor de San Francisco i dirigent del moviment gai, assassinat el 1978. Cansat de fugir de si mateix, Harvey (Sean Penn) deixa la seva feina a Nova York per sortir de l’armari i mudar-se al barri de Castro, de San Francisco, amb el seu company Scott Smith (James Franco). Obre una botiga de càmeres fotogràfiques que no triga a convertir-se en un focus que irradia agitació política a favor dels homosexuals en uns Estats Units en plena transformació social. Amb gran perseverança, Harvey Milk anirà denunciant la intolerància contra la llibertat sexual i obtindrà cada cop més suports que el conduiran a ser el primer home obertament gai que serà elegit per a un càrrec públic. El seu carisma i la seva habilitat l’han convertit, amb el pas del temps, en un referent per a la defensa de les minories.