Wallace and Gromit

Descarregar PDF

S’aproxima el Concurs Anual de Verdures Gegantines i es desferma una autèntica vegetalmania al poble d’en Wallace i en Gromit. Els dos amics, sempre animosos i emprenedors, tenen un gran èxit amb el seu invent que permet controlar els conills que intenten envair els magnífics horts de la comarca. Però, sobtadament, apareix una enorme, misteriosa i voraç bèstia que espanta el veïnat i destrossa els horts i tot el que troba. L’organitzadora del concurs, Lady Tottington, absolutament desesperada, encarrega a Wallace & Gromit que capturin la terrible criatura i salvin el concurs. En Víctor Quatermaine, el petimetre pretendent de Lady Tottington, és a l’aguait, decidit a matar la bèstia per convertir-se en l’heroi local i aconseguir casar-se amb la rica hereva. El concurs és en joc i Lady Tottington no té més remei que deixar que Víctor vagi darrere la voraç criatura, però ignora que les veritables intencions del caçador poden tenir greus conseqüències per a ella i per als dos nostres amics…