La voz dormida

Descarregar PDF

Basada en la novel·la del mateix títol de Dulce Chacón, la pel·lícula ens explica la historia de la Pepita, una jove cordovesa d’origen rural, que viatja al Madrid de la postguerra per estar a prop de la seva germana Hortensia, militant comunista, que està embarassada i a la presó.

Pepita coneix Paulino, un guerriller antifeixista que lluita a la serra de Madrid, al costat de Felipe, el company d’Hortènsia. Tot i la dificultat de la seva
relació, s’enamoren apassionadament. Hortensia és jutjada i condemnada a mort. L’execució no es durà a terme fins després del part. Pepita intenta per tots els mitjans i en totes les instàncies evitar l’execució. Va sempre que pot a la presó amb l’objectiu que li lliurin el fill d’Hortensia, suplicant que no el donin en adopció o l’internin en un orfenat…