Crash

Descarregar PDF

Crash segueix la pista del breu encontre entre un grup de personatges de diferents ètnies, orígens i classes socials, que lluiten per superar les seves pors a mesura que entren i surten de les vides dels altres: un detectiu de policia amb una mare drogoaddicta i un germà desaparegut, dos lladres de cotxes que teoritzen contínuament sobre la societat, l’ocupa’t fiscal del districte i la seva irritable esposa, un veterà policia racista que cuida del seu pare malalt i que no agrada al seu jove i idealista company, un reeixit director de televisió i la seva altiva esposa, un immigrant persa obsessionat per la seguretat del seu negoci que compra un arma, un manyà hispà i la seva petita filla, un comerciant asiàtic… El descobriment del cos d’un jove assassinat en una cuneta farà que les vides d’aquestes persones s’entrecreuin a la ciutat de Los Angeles.Tots col·lisionaran durant les 36 hores que mostra el film i ho faran a la zona grisa entre el blanc i el negre, on tothom és víctima i agressor.