Los lunes al sol

Descarregar PDF

Una ciutat industrial de Galícia. Principis del segle XXI. Després del traumàtic tancament patronal d’una empresa naval, 200 treballadors han estat acomiadats. Aquesta és la història d’un grup d’aquests homes, aturats, desesperats…, que cada dia recorren els carrers de la ciutat intentant trobar vies de sortida a la seva situació. En el bar d’un d’ells fan tertúlia i es barregen records i projectes; comparteixen frustracions i esperances. En el seu calendari cap dia és feiner. Una història dramàtica, un conte tràgic explicat amb un vocabulari dolç i amb espai per a l’humor i l’esperança. Una història sobre la gent del poble, sempre vulnerable i feble; sobre la vida quotidiana dels qui pateixen l’atur, dels qui viuen la vida en diumenge, dels que passen els dilluns sota el sol.