Héctor

Descarregar PDF

Héctor (Nil Mur), un adolescent de 16 anys, ha perdut la seva mare. La seva tia Tere
(Adriana Ozores) es fa càrrec del jove. De viure en una cèntrica casa amb jardí es
trasllada a un petit pis en un barri als afores de Madrid. Héctor tracta de comprendre la nova realitat que se li mostra davant els seus ulls. Una forma de vida molt diferent a la seva però que, a poc a poc, sentirà molt propera. Tot canvia amb l’arribada de Martín (Damián Alcázar), el pare d’Héctor. Martín ha viatjat des de l’altra banda de l’oceà per trobar-se amb el seu fill. El noi sabia que el seu pare existia però mai havia volgut conèixer-lo. Martín vol explicar-li la raó de tan llarga absència, guanyar-se el cor del seu fill i oferir-li una nova vida a Mèxic. Héctor haurà de decidir entre la seva família recentment descoberta i l’aventura més enllà del mar. Endut tal vegada pel seu caràcter o, potser, pel seu sentiment, Héctor decideix.